Alles wat je moet weten over de Bluetooth GPS tracker van SAVE IT, een geweldig alternatief voor AirTag

Alles wat je moet weten over de Bluetooth GPS tracker van SAVE IT, een geweldig alternatief voor AirTag

De recente lancering van Apple's AirTag heeft veel aandacht gekregen als een handige manier om je spullen bij te houden. Maar wat als je geen iPhone hebt, of als je een goedkoper alternatief zoekt? Gelukkig zijn er andere merken die ook bluetooth GPS trackers aanbieden, zoals het merk SAVE IT. In deze blog lees je alles wat je moet weten over de Bluetooth GPS tracker van SAVE IT en waarom het een geweldig alternatief is voor AirTag.

  1. Wat is SAVE IT's Bluetooth GPS tracker?

De Bluetooth GPS tracker van SAVE IT is een klein apparaatje dat je aan je spullen kunt bevestigen om hun locatie bij te houden. Het apparaatje werkt via Bluetooth en kan worden gekoppeld aan je smartphone via een app. Hiermee kun je op elk moment de locatie van je spullen opvragen.

  1. Wat zijn de voordelen van SAVE IT's Bluetooth GPS tracker?

SAVE IT's Bluetooth GPS tracker heeft veel voordelen ten opzichte van andere trackers op de markt. Ten eerste is het veel goedkoper dan de AirTag van Apple. Ten tweede is het apparaatje compatibel met zowel iOS als Android-apparaten, waardoor het toegankelijker is voor een breder publiek. Bovendien is het apparaatje waterdicht en heeft het een batterijduur van ongeveer zes maanden.

  1. Hoe werkt de Bluetooth GPS tracker van SAVE IT?

De Bluetooth GPS tracker van SAVE IT werkt via Bluetooth en kan worden gekoppeld aan je smartphone via een app. Hiermee kun je op elk moment de locatie van je spullen opvragen. De app heeft ook een knop die je kunt indrukken om een geluidssignaal te laten afgaan, zodat je je spullen snel kunt vinden.

  1. Hoe gebruik je de Bluetooth GPS tracker van SAVE IT?

Het gebruik van SAVE IT's Bluetooth GPS tracker is eenvoudig. Bevestig het apparaatje aan je spullen en download de app op je smartphone. Koppel vervolgens het apparaatje aan je smartphone via Bluetooth. Je kunt nu op elk moment de locatie van je spullen opvragen en een geluidssignaal laten afgaan als je je spullen kwijt bent.

  1. Waar kun je de Bluetooth GPS tracker van SAVE IT kopen?

De Bluetooth GPS tracker van Save It is verkrijgbaar op de website van SAVE IT en op verschillende online retailers zoals Bol.com en Amazon. Het apparaatje kost ongeveer de helft van de prijs van de AirTag van Apple en biedt vergelijkbare functies.

Conclusie: Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor de AirTag van Apple, dan is de Bluetooth GPS tracker van SAVE IT een uitstekende keuze. Het apparaatje is compatibel met zowel iOS als Android-apparaten, waterdicht en heeft een lange batterijduur. Bevestig het apparaatje aan je spullen en je kunt op elk moment hun locatie bijhouden