Bluetooth GPS Tracker voor honden: nooit meer je viervoeter kwijt

Bluetooth GPS Tracker voor honden: nooit meer je viervoeter kwijt

Je hond is je beste vriend en je wilt er alles aan doen om hem veilig en beschermd te houden. Maar soms heeft je viervoeter zijn eigen plannen en raakt hij uit het zicht. Gelukkig kun je met de Bluetooth GPS Tracker van SAVE IT voortaan de locatie van je hond altijd bijhouden, waar je ook bent.

Met de SAVE IT Tag hoef je nooit meer bang te zijn dat je je hond kwijtraakt tijdens een wandeling in het bos of op het strand. De tracker maakt gebruik van Bluetooth-technologie en is daardoor niet alleen nauwkeurig, maar ook veel goedkoper dan trackers die een simkaart en abonnement nodig hebben.

De tracker is gemakkelijk te bevestigen aan de halsband van je hond en is lichtgewicht en waterdicht. Via de gratis FindmyTag app kun je de locatie van je hond wereldwijd bijhouden. De app is compatibel met zowel Android als Apple en is eenvoudig te installeren op apparaten die draaien op iOS 10 en Android 5 en later.

Met de SAVE IT Tag voor honden heb je geen simkaart of abonnement nodig. Hierdoor ben je veel goedkoper uit dan bij veel concurrenten die wel gebruikmaken van simkaarten en abonnementen. En doordat de batterij tot wel 12 maanden meegaat, hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de batterij.

Voordelen van de SAVE IT Bluetooth GPS Tracker voor honden:

  • Geen simkaart of abonnement nodig
  • Werkt wereldwijd via Bluetooth
  • Gratis FindmyTag app
  • Ingebouwde speaker om geluid af te spelen
  • Spatwaterdicht
  • Lichtgewicht en gemakkelijk te bevestigen

Kortom, met de Bluetooth GPS Tracker van SAVE IT voor honden hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je je viervoeter kwijtraakt. De tracker is nauwkeurig, betrouwbaar en betaalbaar. En dankzij de eenvoudig te installeren app en de handige geluidsfunctie vind je je hond altijd terug, waar je ook bent.

 

 

Let op: de SAVE IT Tag voor huisdieren is een Bluetooth GPS tracker en geen live tracker. Het is belangrijk om te onthouden dat deze tracker geen real-time locatie-updates biedt en dat het vinden van je huisdier afhankelijk is van de laatst bekende locatie. Lees hier hoe dat werkt